CINTA PERTAMA DENGAN SHAKLEE

Cinta pertama saya dengan shaklee...

Ialah saat pertama kali amalkan set berpantang + penyusuan shaklee.Masa tu beranak anak no.3. Disebabkan shaklee effect yang sangat bagus,maka saya terus amalkan suplemen shaklee sehingga kini.#throwback : gambar anak kelima.
Gambar di sebelah kiri diambil semasa baby ian berumur 3 minggu dan sebelah kanan semasa baby ian berumur 10bulan.

Adrian James Rackford dilahirkan pada 27.09.2015 dengan berat 3.96kg.
Semasa kandungan 9 bulan ,berat badan saya mencecah 82kg.Dan selepas melahirkan ian,berat 72kg.Dilema biasa seorang ibu selepas bersalin ialah BERAT BADAN naik.Saya juga tidak terkecuali.Namun begitu saya kekal positif dan setia menggunakan Set berpantang + penyusuan Shaklee.

Set berpantang Shaklee adalah Set berpantang yang mendapat kepercayaan dan diakui terbaik bagi ramai Ibu berpantang.Itu saya sangat setuju kerana saya sendiri telah merasai kesan positif dari suplemen ini khususnya terhadap pemulihan dan perawatan selepas bersalin dan semasa berpantang.

Ia telah membantu saya dalam proses penyembuhan luka dalaman selepas bersalin, dan dapat menyusukan anak secara eksklusif, serta membantu saya menurunkan berat badan secara semulajadi dan selamat.Kesan positif lain yg saya rasakan ialah ia menjadikan kulit wajah cerah,halus dan lebih anjal. 

Set ini terdiri daripada ESP, Zinc complex, Vitalea, Bcomplex,Vitamin C,Ostematrix, Alfalfa dan lechitin. Setiap daripada vitamin ini mempunyai fungsi yang tertentu dan memberi zat-zat yang diperlukan oleh saya dan bayi saya. Jika anda berminat untuk mendapatkan set ini ,anda bolehlah hubungi saya bila2 masa .Saya jg akan berikan konsultasi percuma & cara2 pemakanan vitamin yg berkesan kepada anda😉

For more info/order;
Call/pm/wa 019-8287830
Falinah ||SID1070119


No comments

Powered by Blogger.