Set Penjagaan wajah NutriWhite
====================================
Entry kali ini fal nak kongsikan set kecantikan atau skincare yg fal gunakan.

Selain dari mengamalkan suplemen untuk penjagaan kesihatan dan kecantikan dari dalaman, penjagaan luaran iaitu kulit wajah juga tidak seharusnya dipandang ringan.

Antara vitamin yg sinonim dgn panggilan vitamin kecantikan ialah VIT C,VIT E,B COMPLEX dan ESP.
Tapi hari ini sy akan kongsikan set skincare terbaik dari shaklee menandingi jenama terkemuka yg ada di pasaran iaitu SK11 dan estee lauder.
Jom tengok 6 SEBAB KENAPA FAL PILIH NUTRIWHITE SHAKLEE
====================================
1)Jimat Berbaloi-baloi
Satu tube Pencuci Muka Nutriwhite Shaklee harganya RM119 untuk 150ml.MAHALNYA­čś▓?Tunggu..baca sampai habis dulu.Itu harga retail..kalau harga ahli lagi murah.That's why berbaloi mendaftar sbg ahli utk dptkn harga murah.Satu tube ni fal blh pakai sampai 10 bulan..Sehari 2x cuci muka.That's mean sebulan lebih kurang RM10(based on memberprice).Jimatkan­čśŐ..mahal lagi set dinner plate KFC tu.hehe


2) Muka Tidak Berminyak
Kulit fal jenis kombinasi kering dan berminyak..bahagian T-area iaitu dahi, hidung, dan dagu berminyak tetapi kering di bahagian pipi dan sekitar mata.Tapi selepas konsisten guna set ini,kulit muka tidak berminyak lagi walau dlm keadaan panas sekalipun.Pakai bedak foundation pun ok..tidak perlu risau bedak bercapuk­čśé


3) Whitehead Dan Blackhead Hilang
Masalah wh dan bh ni sebenarnya disebabkn oleh minyak atau liang2 pori dimuka tersumbat.Bila apply make up remover shaklee..kulit terasa lembut sebersih-bersihnya.Semua kotoran/sel2 kulit2 mati,wh dan bh dpt dibersihkn dgn hanya mengosok lembut pd kulit wajah.


4) Semulajadi Tanpa Bahan Kimia!
Nutriwhite Shaklee adalah 100% selamat dan semulajadi.product Skincare yg mengandungi bhn kimia boleh menyebabkn alahan/pedih/mengelupas pd kulit.Paling ditakuti boleh mnyebabkn kanser kulit.So dgn nutriwhite shaklee x payah risau sbb dijamin 100% selamat digunakn.


5) Muka Susah kena Sunburn
Sebelum ni bila kena panas terik matahari dlm tempoh yg lama senang kena sunburn/kulit merah yg akhirnya btukar jd gelap.Tapi selepas guna nutriwhite shaklee,kulit tetap maintain teda sunburn.


6)rawatan wajah ala-ala spa
Set penjagaan wajah Nutriwhite shaklee ni merangkumi 7 item berikut;
✅pencuci muka ~Gentle deep foaming cleanser
✅krim siang~Daytime Whitening Lotion
✅toner pelembut~Soothing Radiance Whitening Softener
✅esen pencerah~Daily Defence Whitening essence
✅penanggal mekap~Action Makeup Remover
✅whitening spot cream
✅krim malam~Overnight Renewal Whitening Cream
Yg ini plg best sbb boleh buat rawatan wajah facial sendiri di rumah.Tak perlu buang duit pg facial di luar lagi­čśŐ

My favourite skincare product­čśŹ!
~Nutriwhite Shaklee~

Set Skincare NUTRIWHITE Shaklee

For more info/order;
Pm/whatsapp/call
0198287830
Falinah || SID 1070119
FB: Falinah Fazlina
FB Page: KEDAI Vitamin Kuching 0198287830
IG@falinahfazlina_vits
BLOG: beautyfal.blogspot.com
COD: Kuching/Samarahan Area
POS Seluruh Malaysia

No comments

Powered by Blogger.